ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι προιοντικές θεραπείες ενδείκνυνται σε κάθε ανάγκη του σώματος μας που αφορά τον επιδερμικό(επιδερμική χαλάρωση) ή τον λιπώδη ιστό(κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, παχυσαρκία). Πρόκειται για ένα συνδυασμό χειρομάλαξης και ευεργετικών προϊόντων κατάλληλων για την κάλυψη της εκάστοτε ανάγκης. Ο χρόνος θεραπείας και η χρήση των προϊόντων ποικίλει ανάλογα με την εφαρμογή.

VELVET DETOX

Θεραπεία με έντονη αποτοξινωτική και αποσυμφοριτική δράση. Αυξάνει την μικροκυκλοφορία των ιστών ενεργοποιώντας τον κυτταρικό μεταβολισμό και την καλύτερη ανταλλαγή ύλης (αποβολή τοξινών και απορρόφηση δραστικών ουσιών). Συνιστάται ως αυτόνομο ή προκαταρκτικό στάδιο σε όλες τις θεραπείες.

VELVET TRIPLE ACTION

Είναι μια θεραπεία τριπλής δράσης, για αδυνάτισμα κυτταρίτιδα και σύσφιξη. Γίνεται σε δύο στάδια: της λιποδιάλυσης και της έντονης επιδερμικής σύσφιξης. Ενεργοποιεί την διαδικασία της λιπόλυσης, διεγείρει την μικροκυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, αποτοξινώνει το δέρμα και σμιλεύει το σώμα βοηθώντας το να ανακτήσει το σχήμα και την ελαστικότητά του.


VELVET SLIM N’ SCULPT

Μια ιδιαίτερα ειδικευμένη μέθοδος χειρομάλαξης που στηρίζεται στις δυο μεγάλες σχολές μασάζ, την Κινέζικη σχολή η οποία ασχολείται με τους μεσημβρινούς και την ενέργεια του σώματος και τη Ρώσικη σχολή της οποίας το μασάζ θεωρείτο για χρόνια ως το φάρμακο για πολλές ασθένειες. Στόχος της θεραπείας είναι η λιπόλυση, η αναδόμηση του συνδετικού ιστού, η τόνωση του δέρματος και η χαλάρωση.

VELVET SEA SALT

Θεραπεία τριπλής δράσης με θαλάσσια άλατα για λιποδιάλυση, σύσφιξη και κυτταρίτιδα. Άμεσο αποτέλεσμα στην απώλεια πόντων, στην λείανση της εικόνας του φλοιού πορτοκαλιού και στην ανόρθωση του επιδερμικού ιστού.


VELVET GERNETIC

Η φροντίδα της gernetic σε συνδυασμό με ένα ευεργετικό μασάζ, με συνδυασμούς προϊόντων είναι έτοιμη να σας καλύψει κάθε σας ανάγκη (κυτταρίτιδα, σύσφιξη, παχυσαρκία, θεραπεία ραγάδων.)

VELVET MASSAGE

Χειρομάλαξη για την διάσπαση των λιποκυττάρων και την ενεργοποίηση της λέμφου.

VELVET SPA

Υδροθεραπεία αποτοξίνωσης και χαλάρωσης. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις ενώ ταυτόχρονα αποσυμφορεί την λέμφο.

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Πρόκειται για θεραπείες που εκτελούνται μέσω μηχανημάτων αισθητικής μυϊκής τόνωσης, θερμικής λιποδιάλυσης και λεμφικής παροχέτευσης.

STARVAC

Η πλέον επαναστατική μέθοδος της ενδοδερμίας είναι εδώ για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Άμεσα ορατά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια

PRESSO

Μηχάνημα ενεργοποίησης της λεμφικής κυκλοφορίας

ULTRA TONE

Ηλεκτροθεραπεία με γαλβανικό ρεύμα για κυτταρίτιδα, μυϊκή τόνωση, λεμφική παροχέτευση και λιποδιάλυση.


THERMO

Μέθοδος λιποδιάλυσης που αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του μεταβολικού ρυθμού. Άμεση απώλεια πόντων.